alhamdulillah..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi..sy disahkan mengandung 10mggu setelah hmpir 8tahun menanti..hampir menitis airmata bila dktr sahkan..terus doktor suruh buat buku sbb ade problm sket dan perlu pemantauan..terkejut gembira terkilan semua perasaan ada..semoga anak yg dikandung sihat walafiat dan mmbesar menjadi anak yg soleh dan solehah..semoga ada rezeki pada yg masih menanti..in sha Allah...Aamiin

120 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Sama kite tunggu lama. Sy 8 tahun lebih tunggu. Jaga diri sis. Banyakkan rehat ye. Tahniah ;)

5y trước

Alhamdulillah...rezeki Allah..baik in sha Allah..masa utk berehat plak..hihi..terima kasih🥰

InshaAllah semoga rezeki kita semua kali ni. Saya doakan kandungan mommies kuat, sihat dan sempurna. InshaAllah, amin..

Ya Allah.. Sesungguhnya Allah S.W.T sebaik2 perancang. Hanya Dia yang maha mengetahui. Tahniah sis.. 😊 Alhamdulillah

5y trước

Allahuakbar..betul tu sis..bersyukur sgt2..terima kasih. Alhamdulillah🥰🥰

Allahu.. Tahniah sis. Saya yg menanti 4tahun pun terasa lama. Ini kan pula 8tahun. Semoga urusan sis dipermudahkan..

Alhamdulillah. Tahniah sis. Banyakkan berehat & jaga pemakanan. Moga sis & kandungan sentiasa sihat 🤗

Alhamdulillah syukur tahniah sis .. smga d lindungi.. doakn sa jua utk pregnant nnt inshaAllah 😍

Tahniah sis.. semoga urusan sis dan baby dipermudahkan.. moga sis dan baby sihat walafiat.. 😍

Alhamdulillah syukur.. Tahniah sis jaga diri elok2.. Semoga ibu dn bby sihat hendaknya..

5y trước

Alhamdulillah..in sha Allah..terima kasih ya..🥰🥰🥰

Tahniah dan jaga kandungan baik2 mommy... semoga allah pelihara hingga ke akhirnya...

Alhamdulillah tahniah. Semoga Mummy and baby sentiasa dalam lindungan Allah. Amin.