alhamdulillah..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi..sy disahkan mengandung 10mggu setelah hmpir 8tahun menanti..hampir menitis airmata bila dktr sahkan..terus doktor suruh buat buku sbb ade problm sket dan perlu pemantauan..terkejut gembira terkilan semua perasaan ada..semoga anak yg dikandung sihat walafiat dan mmbesar menjadi anak yg soleh dan solehah..semoga ada rezeki pada yg masih menanti..in sha Allah...Aamiin

120 Các câu trả lời

Tahniah sis...same dengan sy....8thn menanti...skrg dh msuk 25mgu dh...syukur

Alhamdulillah . Tahniah sis. Sy doakan semoga sis Dan baby sihat2 semuanya.. aamin

Alhamdulillah syukur . semoga anak dan ibu sihat dan dipermudahkan segala urusan

Congrats mummy.. Take care for both of u.. Due kite x jauh la.. Sy 9 week 5 days

5y trước

I feel u sis.. Journey yg sgt2 bermakna kan after 8 years.. Macam2 feeling.. Alhamdulilah2.. Syukur.. Bile kat sini baru rase yg we not alone yg struggle nak sgt baby kan.. Hehe.. Take care ya.. Sis kat mane btw..

Alhamdulillah.. jaga kesihatan baik2.. semoga dpermudhkan urusan.. tahinah

Alhamdulillah..tahniah momy..take care both momy and baby..may Allah eases

Tahniah kak. Smga dipermudahkan urusan pregnancy akak. Take care. 🤗🤗

Alhamdulillah tahniah sis 😘 doa kan saya akan ada berita gembira jugak

Sebak baca... alhamdulillah sis syukur semoga sihat semuanya....❤️❤️

5y trước

Alhamdulillah sis..syukur..in sha Allah..terima kasih ya sis🥰

Ya Allah tumpang happy utk sis jugak , alhamdulilah tahniah ❤️