SCAN

Alhamdulillah sye pergi scan swasta td doktor ckp baby dh nmpk tngn kaki dan dh ade heartbeat cuma tak aktif . Ade tak ibu2 yg sama mcm sye ? Sye ingat isnin nk pergi buat buku pink , adakah terlalu lmbt sebab kndungan dh masok 9 week

SCAN
29 Các câu trả lời

Saya dah 18 weeks dgr jantung baby, tapi masa scan doktor tk bagi tahu pun baby gerak ke tkn 😫 nk tengok tk blh sbb scan dkt klinik biasa je

5y trước

Td pn doktor ckp baby sye tak gerak mgkin tak aktif atau dy tidur . Hearbeat semua ada

Sy 14week pergi buat.ingat tak boleh.rupanya boleh. Nurse bg bku pink isi, cek darah cek air kncing,truss scan

Sya baru buat buku pink minggu lalu,12 minggu 5 hari..doktor scan tersenyum2 sya nmpk baby gerak2🥰🥰

Tahniah sis😊boleh trus g kk bwk gmbr scan tu & ckp Saya nk buat buku..nnti nurse akan bg tarikh

Samalah.. saya masa 9week3day saya scan kat klinik swasta.. esoknya terus pi buat buku kat KK..

Sy kandungan 16weeks baru buka..tu pun hujung bulan ni baru mula check up..misi busy katanya

Nk buat buku pink sebelum kandungan masuk 12 week...lebih dr tu komfem lah kena mrah..hihi

5y trước

Sblm 12 mgu ye . Ade yg ckp sye dh lmbt ramai yg 5 week dh bukak tu yg risau sgt kne marah , hihii

Kenapa due awk buln 8 tpi awk bru 9 weeks. Sy dh 17 weeks due bulan 10

4y trước

Well

Kdg2 bile kndungan kecil lagi doc scan xberapa nampak...insyAllah xde ape2

Tahniah sis. Semoga baby sis sihat. Dah boleh buka buku pink tu