35minggu 4hari

Alhamdulillah sy dberi kurantin di rumah sahaja. . sbb sy xde gejala positif covid. .cme kne pantau gerakkan bby selalu dgn oxgen kte. . bsyukur masih dberi peluang kurantin bsama ank² dirumah. . ank² pon positif tp dowg pon xde gejala demam batuk selsema smua. .smoga bterusan mcm ni smpai hbis kurantin. . smoga kite kuat lawan covid ni. .sme² kte cegah

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan urusan mommy & semoga mommy sekeluarga sentiasa dibawah lindungan Allah swt..🤲🏼❤️❤️❤️