9minggu pregnant demam batuk muntah teruk.. Pergi hospital cek Allah positif covid..

Doa kn saya kuat dgn bby

6 Các câu trả lời

saya pon bru je discaj dr wad..smbg kuarantin 2 hari kt rmh... inshaallah bby ok slgi oksigen ibu ok..kalau kuarantin kt rmh observe prs oksigen ea..

Saya pun positif covid 8minggu sis ke admit hospital ke atau boleh quarantine dirumah?

2y trước

Saya masih quarantine di rumah sbb okay lagi cuma sakit tekak dgn demam. Sis pergi CAC dulu atau terus ke emergency?

Saya pun alami benda yg sama tapi ve influenza. Semoga kita kuat yaa sis 😌

2y trước

Allah.. Semoga kita sama2 kuat dn bby sama2 sihat

Moga Allah permudahkan urusan ❤️

semoga dipermudahkan urusan sis

Semoga dipermudahkn urusan sis