39 weeks 🤰

Alhamdulillah, sudah masuk 39 weeks. Berdebar hati nak menjadi seorang ibu.. Masih belum ada tanda2 lagi. Mohon doa dari ibu ibu semua supaya saya dipermudahkan bersalin ye ☺️ #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya

7 Các câu trả lời

Aamin.. semoga dipermudahkan bersalin sis. Dan semoga sis dan baby sihat walafiat.

2y trước

Aamiin aamiin.. thank you sis 😊

Insyaallah.. semoga selamat kedua2 nya dan semoga juga dipermudahkan 🤲🏻

2y trước

Aamiin aamiin thank you awak ☺️

Doakan sy juga. 40w hari ni masih xde tanda2 obvious.

2y trước

Wahh sama date dengan saya la.. 1/6 kena serah diri kalau masih takde tanda 😆 aamiin aamiin ya rabbal alamiin

semoga urusan mommy & baby dipermudahkan & baby lahir sihat wal'afiat

2y trước

Aamiin aamiin thank you sis ☺️

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis. ❤️🌹

2y trước

Aamiin aamiin thank you awak 😊

aminnn aminnn semoga dipermudahkan segala urusan sis 🤲🏻🥰

2y trước

Aamiin aamiin thank you siss ☺️

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti 💪🏻😊

2y trước

Aamiin aamiin thank you awakk ☺️