40 minggu 3hari

Alhamdulillah sis selamat bersalin baby girl Dengan berat 3.92 ya Allah besarnya Normal delivery. Semoga ibu2 dan bakal ibu di sini selamat melahirkan yer. Aamiin

104 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. Tahniah. Tgh menghitung hari. Tak larat dah nak jawab soalan2 org bila nak bersalin 😅

5y trước

Sabar lah sis sy pun ari tu meghitung hari juga org sekeliling pun balik2 tanya 'bila beranak sy jawap je kejap lagi tu dia keluar lah tu. Sambil menanti sambil berdoa moga dipermudahkan aku melahirkan insan yg pertama hadir dalam rahim ku Aamiin.