Delivery

Alhamdulillah selamat melahirkan bby boy smlm 25/819 @ 6:09 pm..berat 3.1 kg..terpaksa caeser sbb dgr diorang explain sbb kpala bby x ssuai utk normal delivery ( occiput posterior ) huhu..

43 Các câu trả lời

Congrats sis.. Saya pun caesar gak, 6.8.19 hri tu sbb jantung baby lemah. Alhmdulillah semua dah selamat 😊 lebih kurang la, saya pun baby boy, berat 3.18, lahir ptg kul 6 lebih jgak 😁 selamat berpantang ye

tahniah sis.. alhamdullilah, sy lahir ank sulong 3.7kg..norma,suami slalu buat i bcaan yassin, surah zakariah, yusuff n mariam.. alhamdullilah Allah pmdahkan sy..

Alhamdulillah tahniah sis n slmt berpantang.. Xpela ceaser pn... Dh keadaan baby x mengizinkn untuk bersalin normal kn... Jnji baby n ibunya sihat n slmt...

Congrats sis. Birthday kita sama la baby. Hehee. Selamat berpantang sis 🤗

Alhamdulillah.... Tahniah sis... yang penting sis n baby selamat....

Alhamdulillah..tahniah..itulah pengorbanan seorang ibu..

Alhamdulillah tahniah sis..slmt berpantang

Congrts sis..Selamat berpantang 😊

Congrats sis... Selamat berpantang

tahniah sis dan selamat berpantang