Baby Boy

Alhamdulillah selamat melahirkan baby boy secara emergency ceaser pada 7.12.19 sbb songsang dan oligo. Tq mommy kat apps ni banyak membantu n jawab soalan selama ni. Doakan baby Farrel jadi anak yang soleh ya

Baby Boy
135 Các câu trả lời

Alhamdulillah..tahniah dear. Selamat berpantang juga. Comelnya baby youuuuu!!!!! Sy jd tak sabar nk bsalin!!! Doakan sy juga ya..dipermudahkan n dpt bb cute like ur son ❤️

Alhamdullillah ..tahniah sis ... Smoga baby Farrel menjadi anak yg soleh ,anak yg syg pd kedua orgtuanya Dan mnjadi anak yg berjaya di dunia Dan akhiratnya. .amin

tarikh kita sama sis.... sy due sepatutnya 2/1/2020. tp tpaksa lahir 7/12/19 sebab air ketuban da keluar..alhamdulillah... lahir seorang hero

Alhamdulillah..tahniah mummy.. Semoga smua dpmudahkn..n mummy trus keep strong...smoga mummy n baby shat2 sllu..aamiin

sama dgn brthday sya laa.. sya pun lahir sonsang.. tp scara normal.. anw.. tahniah n slamat brpantang yaa..

Semoga baby farrel membesar menjadi ank yg soleh.. menyejukkan mata dan hati ibu ayh n org sekeliling....

Congrats mommy...slmt berpantang...smg bby boy menjadi ank yg soleh berjaya di dunia n di akhirat...

Alhamdulillah ... Semoga baby Farel sentiasa sihat , buat mommy Selamat Berpantang yerr 🥰

Alhamdulillah.. Comey sgt baby.. Sy bru masuk wad smlm.. Pg td masuk belon. Skrg tggu jln bkk jew

5y trước

Belon tu.. Mcm getah panjang pastu belon jatuh sendiri.. Tggu 24 jam..tp alhamdulilh sy dh selamat bersalin 10 hb hritu.. Setelah 11 jam ddk dlm laboor room

Tahniah sis. Semoga bby membesar ngn sihat dan menjd ank soleh penyejuk hati mama papa..