sanagt heppy.?

Alhamdulillah selamat juga bersalin sya baby boy?. Guys?

sanagt heppy.?
74 Các câu trả lời

Ya Allah comel gebu nya dia 🥰 semoga membesar jadi anak yg soleh. congratulations sis. doakan saya dpt zuriat juga 😌🥰

Subhanallah.. Comelnyaaa.. Besar nnty mesti kacak.. Semoga mnjadi ank yg soleh dan bertanggungjawab pd ibu bapa..

Comeinyaaa cantik putih bersih kulit... Maaf tanya ada amal apa2 mknn @ supplement x msa pregnant?

4y trước

Tu laa nk tnya jgk mkn suplement apa yg msa pregnant? Kulit bby lawar 🥰

Alhamdulillah tahniah sis. Semoga baby & sis sihat je. Aaamiinnn3 yaa Allah. 💕💕💕

😍😍😍 alhamdulillah tahniah sis..slmt brpntang ..subhanallah someinye bby😍😍

Tahniah sis. Selamat berpantang. Comel baby putih bersih je.

Alhamdulillah tahniah SIS selamat berpantang comel babyboy sis😘😘

Alooo bby🥰🥰🥰🥰.bby x pakai baju masa nurse hantar bagi sis?

alahaii comeii nyee baby ... 😍 alhmdllh slmt berpntang ye ..

alhamdulillah...congratulations... selamat berpantang yerr