Baby G6PD

Alhamdulillah. Selamat dh bersalin 13/12/20. 13.13pm.. Due 16/12/20.. . Tapi baby kena thn ward scn . Sb g6pd.. ada yg sm dgn baby sy ke? . Abg dia pun g6pd jgk. jadi.. tak lah risau sgt keadaan dia.. Moga2 tak kuning lah..

Baby G6PD
25 Các câu trả lời

comelnya awk..in shaa Allah biasanya dlm seminggu jgk d tahan kt ward.. sentiasalah dtg jenguk kt ward..biasanya seharian ank puasa..pastu da ble kaC susu..

4y trước

Hari ke empat dah discaj.. Alhamdulillah .. tak de kuning

pipi tu geram la aunty tgok..selamat dtg syg kedunia yg pnuh pncaroba..semoga membesar dgn baik dan sihat ye syg..semoga sntisa dlm lindungan Allah

Anak sye pn g6pd sis anak first .. lahir pd 10/12/2020.. kene kuning n ddk bwh lampu biru tu 1hari.. alhamdulillah smpai skrg dh xde kuning..

مَا شَاءَ ٱللَّٰهُ‎ Tahniah momy, selamat berpantang ye. Jaga diri dan baby elok2 tau #TAPsupermoms

ade iras bby sy sis.. lahir 22.12.. arini kne tahan wad sbb kuning..

4y trước

Olo sian nye baby..

Haha, ank sis keluar tarikh lahir saya sis ❤️.. Tahniah sis 😘

4y trước

Hihihi.. kuar awal..

Alahaii comelnye baby😘.. Tahniah sis.. Selamat berpantang

taniah .. Allahhumma Faqqihhu Fiddin.. selamat berpantang...

Tahniah, comelnya bby... bole tau x g6pd tu ape ?

4y trước

Alahan pd ubat nyamuk. Gegat dan minyak angin.

Tahniah sis👏🏻👏🏻..Slmt berpantang ye☺️