Alhamdulillah.... Dengan izin Allah Sya da selamat bersalin pada 1/12/20 baby girl 3.3kg ..

28 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. tahniah ya sis.. doakan moga urusan bersalin saya moga dipermudahkan ya. 1st pregnant.. due date 17/12 ni..

wah sama dengan tarikh lahir sy 01/12 😊 Tahniah sis & selamat berpantang. Doakan saya selamat bersalin bulan 5 nanti🥰🥰

tahniah Alhamdulillah slmt brpntg. doa kn sy jgk dipermudahkan mlahirkn baby sulung sy nti slmt ibu dan ank aamiin

Alhamdulillah sis.. n selamat berpantang.. due sye 5/12.. ckup dh 40w.. tp still xde tnda2 nk bersalin lg..

Alhamdulillah date baby sama dgn date anak 1st sy....tahniah sis slmt berpantang...

alhamdulillh tahniah sis. selamat berpantang 🥰😘 #03Dec20  #IbuRA #TAPSuperMoms

Tahniah.. Slmat berpntang.. Sye pon tgh tggu ary.. Doakn sye jgk bersalin sblom due

share laa pnglaman bsalin 😅 sakit tak berbanding anak pertama? nak tahu

tahniah.. smoga ibu&baby sihat2 selalu.. selamat berpantang sis..

alhamdulillah tahniah puan dan slmt berpantang 😉✌