hi mommiess .. just sharing!!

alhamdulillah ... sebelum ni pernah tanya dlm ni .. sbb scan mse 9 weeks doktor ckp blighted ovum . doktor nak buat surat refer hsptal untuk cuci .. tp sy tolak .. sy yakin sy ada keajaiban allah s.wt. .. alhamdulillah hari2 pkir mcm mana kandungan akuu ni .. baby jd ke x ke . selepas 5minggu harini aku gagahkan diri jugak bukak buku pink .!! alhamdulillah baby mmbesar dengan baik .. baby dh 13 minggu 🤗🤗 tlg doakan smoga anak ini panjang umur dan sihat sempurna ❤️❤️

2 Các câu trả lời

Subhanallah 🥰🥰🥰 tahniah jaga diri jaga sihat tau.

3y trước

thankyou siss.. sis pun sama jaga diri ❤️ sbb bnyk jugak baca org share scan kantung kosong .. tu sy share . xnk org cpt putus asa . insyaallah ada rzeki