38w6d selamat melahirkan 16/10/2021

Alhamdulillah.. saya telah selamat melahirkan baby girl pada 16/10/2021 jam 8.25 malam, berat 3.22kg 🥰 38w6d Anak no 2.. sangat mudah dan cepat.. Sampai pac jam 5.30pm sebab ada contraction, tapi tak kuat sangat pun.. contraction main2 je.. tapi mak risau takut terberanak kt rumah, dia suruh g hosp 😅 sampai hosp doctor pelatih kot, check jalan baru buka 3cm.. suruh admit wad dulu.. tapi diorang suruh tunggu boss diorang untuk confirm kan, dalam stgah jam macam tu boss datang.. doctor check jalan lagi sekali, katanya dah buka 5cm.. terus masuk labor room tak perlu admit wad lagi.. Masuk labor room dalam pukul 8.. 8.25 baby dah tak sabar nak keluar jumpa ibu 🥰 Alhamdulillah, selamat dan sihat kedua2 nya.. kepada ibu ibu yg tgah counting days semoga anda juga dipermudahkan & selamat semuanya yaa. Amiinn

38w6d selamat melahirkan 16/10/2021
2 Các câu trả lời

Aamiin tahniah sis , selamat berpantang , doakan sy yer hehe ❤️

Tahniah sis. Selamat berpantang 🥰