Second baby otw 🥰

Alhamdulillah rezeki nak masuk bulan puasa. Kali ni period lewat 4 hari, terus buat upt, alhamdulillah positive. Kalau ikut tarikh lmp, now baru 4w. Tunggu 8w nanti baru kita pergi scan 🥰. Nervous sikit sebab first baby baru nak masuk 1 tahun 4 bulan, November 2022, emergency czer. Kali ni due November 2024. Ingat dapat la tarikh sama macam first baby hujung bulan, tapi kali ni due awal bulan pulak. Inshallah sama bulan lahir 🥰. First born ni sejak tahu nak jadi abang, makin manja pulak dia. Semoga pregnancy kali ni baby girl 🌸. So cukup la sepasang anak sy. Btw boleh ke tolong suggest nama baby girl yg melayu klasik? 🥰

6 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah sis. sama dgn sy pregnant ank no 2, tp kalau ikut kiraan, sy dh 5w..due bulan november 2024 jugak. Nama klasik- Anggerik @ Dahlia

7mo trước

alhamdulillah tahniahh sis 🥰

Saya pon first baby czer juga march 2022. Skrg tgh pregnant 2nd baby due november nnt. Nervous juga huhu. Semoga yg baik2 saja buat kita semua

sama la,baru tau pregnant 2nd baby,ikut calendar 4w jg,,anak 1st emergency czer bln 8 2022,doakan semua baik2 saja

7mo trước

samalah Kita juga..sbb X ready utk anak 2nd.

Alhamdullah. Tahnia awak. SMg sehat hendak nye

Bukann manja sahaja tapi meragam kan🤣🤣

7mo trước

ye tak ye kan 😅 sikit2 nak maknya depan mata, ayah ada sebelah pun tak heran. sebelum ni okay je maknya sibuk kat dapur, dia main kat depan 😅

Syukur. Sarimah.

7mo trước

Sarimah lawa. Hihi. Tengoklah Datuk Sarimah dan Che Puan Sarimah tu. 😊Anggun orangnya. Sri THURAIYA. Sri Sabariah Suriana Tu yg keluarga dan kenalan yg saya panggil Sri atau Suri.