macam mana nak tahu berapa week ?

Alhamdulillah macam mana ye nak kira kita berapa minggu preggy ?

macam mana nak tahu berapa week ?
16 Các câu trả lời

install pregnancy apps. kat apps ni pun ada boleh masukkan first day period and dia akan gtau bapa weeks. rasa probably dah 4 weeks sbb line dah terang.

Nurse kira umur kandungan dari tarikh hari pertama haid terakhir. Tapi utk regular period je. Scan nanti pun blh tahu umur kandungan dsb.

Hi awak..tahniah 💖 kalau nk tnye bpe mggu tu kena check doktor..dr scan dpt tau bpe week ikut besar janin 😘

5y trước

Tniah

Dekat apps ni pn ley tau brape weeks kndungan kt ade appear kt laman utama...nk lg pasti trus g klinik scan

Tahniah sis .. smga di permudahkan nnt n smga sya pun jua pregnant nnt inshaAllah

Hi tahniah ye..semoga dipermudahkan segalanya.. doakan saya hamil juga ❤

Kalau period regular, bleh guna apps je.. kalau x regular, kena tunggu scan.

Tahniah..pakai aplicasi ni jer..masukkan tarikh pertama period terakhir..

Sis punya 1st day last period bila?start kira dr 1st day last period.

Apps ni pun boleh kirakan jugak berapa week kita pregnant