Pertanyaan

Alhamdulillah ikut tracker ni dh 8w.tadi pi scan tanya doc dah berapa minggu,doc cakap xbole nk ukur tepat sbb dia kata bdn sy berisi🤦nak tanya sister² 8w bby dah gerak² ke?sbb masa scan mmg sy nampak siap doc tunjuk dia dok gerak²#seriusnanya #ingintahu

Pertanyaan
8 Các câu trả lời

Time saya, kalau 8w ni nampak jantung je. Dah belas belas week, baru nampak dia bergerak. Tapi saya start rasa bila 22w

masa 9w3d scan dah nampak bentok..scan swasta.. doc kata kalau nak jelas 12w seeloknya scan lagi

2y trước

ya 3bln nampak jelas

biasa 8w jantung yang gerak2 and boleh dengar heartbeat. tapi lain orang lain pengalaman sis.

2y trước

tula kan.tp ni doc yg tunjuk

Dh gerak2 tp kita tak rasa sbb bbynya kecik tet lgi,..

Saya 8w dah nampak janin dan hearbeat

usually kalau badan berisi mmg mcmtu

Klu 8w usually dh nmpk fetal pole dia.

jantung dia kot yg gerak2 tu

2y trước

sama mcm saya buka buku dr scan nampak tgh menari2... 11w3d