11 weeks

Alhamdulillah hari nie genap 11 week , tapi sy belum pernh scan lagi . Momy2 smua brapa week da scan ?

123 Các câu trả lời

sy klu xde rezeki da 3kli mcm awk.....kantung xde janin....kli ke 3 Ni sy scan....ikot da 10week tp kantung 8week.tp xnampak ape2....kli Ni sy btl2 kecewe..ble dpt Tau....KT umh Ade salah sikit sy da mrh n nangis...mungkin sbb tkt Dan kecewe

3y trước

byk² bersabar..doa byk²..sy pun pernah keguguran byk kali..rezeki selepas 9 thn..jgn penat berdoa tau..