percepatkan 1cm ke 10 cm

Hi ada siapa boleh bg cdgn x.. I da 3 kali induce.. Tapi bukaan masih 1 cm Da bnyk berjln da buat semua senaman masih bukaan 1 cm... Induce 1 i masuk pil Induce 2 masuk pil Induce 3 balloon Org kate klu balllon keluar means 3cm..tp i still 1 cm.. Bile dpt tau 1 cm juga.. I jd sgt hampa.. Sebb proses induce sgt tak indah.... Ada cara ke untuk percepatkan bukaan. I anak pertama. Pksa bersalin sebab gdm. Mggu 38 3 hari

2 Các câu trả lời

naik turun tangga. sy dlu macam tu induce masuk ubat 2 kali hari ni masuk ubat still 1cm esok masuk ubat 1cm lagi doc cakap kalau last ni tak bukak jalan nak masuk belon petang tu naik turun tangga sampai sejam dari tingkat 4 sampai tingkat 6 turun naik non stop better dgn husbnd jgn sorg takot ape2 jadi esoknya terus bukak 4cm

5y trước

Huu nurse x kasi keluar .so dpn ni lift je

memperbanyakkan gerakan