Alhamdulillah

Alhamdulillah dah selamat bersalin semalam..21.4.2020..38weeks 2hari..Due 4.5..bby nk kuar awal...

23 Các câu trả lời

Tahniah puan...sy nk tnya.. Pn bersalin, suami boleh teman ke.. Sb minggu PKP ni sy ada baca info terbaru, suami x dibenarkan suami masuk Labour room mcm biasa...sy Risau jgk ni.. Huhu

4y trước

Sy bersalin kat swasta..suami atau sape2 blh tggu..tp hnya sorang je la wakil...

Best nya 38w dh besalin, sy ni nk besalin awl gak tp xda tanda2 pon...sedih nyaaa... Mcm mana sis bly beslin awl? Ada buat ap2 ke? Bgi tips 😊😁... Due sy 8/5.

4y trước

Senaman ada la skit, mandi 3x gak tp bukn dgn ais la... Kena ketuk ketampi la jwb nya tp skrng pon asyik rasa nk berak je.

Alhmdulillah tahniah.. saya due 3/5. Tp skrg masih blm ada tanda tanda nk bersalin lg. Doakan saya bersalin dlm masa terdekat ni..

Alhamdulillah. Selamat berpantang. Sy dah 39w2days xde tanda2 lg. Hehe baby tkut kena pkp agaknya 😂😂😂

Due sama tapi saya belum lagi 😃 doakan saya pulak ya ibu. Tahniah dan selamat berpantang 🤗

4y trước

T.kasih..in shaa Allah moga d permudahkan..

Alhamdulilah tahniah... Selamat berpantang.. Sy masih lagi belum. Bersalin due 24/4

4y trước

T.kasih..in Shaa Allah moga d permudahkan..cuba buat senaman squart..ketuk ketampi..in Shaa Allah

Alhamdulillah.. tahniah sis.. doakan saya bersalin 37/38weeks juga 🤗

Amin....alhamdulillah rasa tkut la plk lg2 anak pertama😐

Tahniah sis..sy due 16/5 tkut jgk kuar awal ni..aduii..

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang di bulan Ramadhan