mum

Alhamdulillah..dh selamat bersalin bby boy.3.12kg..37week6day.22.09.19 due 7.10.19

58 Các câu trả lời

tahniah sis wow cpat nya kluar baby sis.. hmmxx.. doakan sya smoga brslin ngan normal dan slmat brsma anak sya...

Alhamdulillah..mudahnyaa awk syg.. sy dah 39w4d...bru pg nih trun darah..tp xde sakit memulas lg..sy biarkan jer dlu..

5y trước

dah...alhamdulillah..bby gel

Wooww tahniah sis saya 14/10 blum ada tanda2 lagi cuma tadi kluar lendir putih warna mcam susu tu je banyak jugak

5y trước

Sis pun sebelum bersalin turun tanda mcam tu jugk ke

Alhamdulillah... Tahniah.. Smoga ibu n baby sihat adanya... N selamat berpantang...

Tahniah sis...awal jugak sis melahirkan...yang penting baby & sis sihat & selamat

Tahniah..sama due ..tp sy still counting lg bby kedua ble nk kuar

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Saya due 19.10. Ya Allah, berdebarnya...

Alhamdulillah..tahniah sis.. Semoga ibu dan baby sihat hendaknya

Alhamdulillah selamat berpantang, due sya 6/10 msh blm ade tanda2 lg

Tahniah sis... selamat dah.. wah due sy 8 oct.. makin bedebar nie.. huhu..

5y trước

Insyallah...