buka buku

Alhamdulillah dah buka buku pink, kandungan 10week, nurse doctor kat KK pon beri layanan yang baik walaupun sy datang jam 3.40ptg. Tapi kene minum air gula la pulak 5hb11 ni, Sebab BMI tak cun berat tak sesuai gan tinggi. Awal awal dah kene minum air gula kawan kawan cakap?

2 Các câu trả lời

Sy pn g buat buku pink n checkup 11weeks. Xpela elok g awal2. Atleast apa2 masalah nurse n doktor boleh pantau kesihatan kita n baby. Minum air gula tu normal je. Skrg budak2 muda pn preggy ramai yg kena minum. Sbb skrg kita xtau penyakit apa yg boleh dtg ms preggy ni. Bagus sis buat buku awal2.

5y trước

Seram xdla sgt. Time tu dpt perisa oren. Haha. Tp sbb pekat gile xdla sedap pun.😂

Sebb tu jangn pergi buat buku awal awal nnti lagi banyak nak kene g klinik je sebb hormon awal mgndung ni lain tunggu da 2 bulan lebih baru buat nnti hormon da stabil 😊tak de banyak masalah

5y trước

Saya masa anak pertama da dekat 3 bulan baru g buat buku padahal exited juga anak pertama kan tapi anak pertama mmg dktor nurse cek betul betul la bila cekup semua takut pe pe kan sis jangan risau😊