Buka buku pink

Saya baru 5w ... Buka buku 10w nanti , nak tanya masa buka buku pink tu ada check apa2 ke ? Air gula tu sebab apa kene minum ? Possible ke kalau kita tak kena minum air gula langsung ? HAHAHAHA kita baca2 komen macam betul2 tak sedap air gula tu 😂#firstbaby

2 Các câu trả lời

semua ibu brumur 25tahun ke atas mmg kene minum air gula dah skrg.. lagipun kalau overweight pun diorang suruh minum jugak.. sbb nak detect awl ade kencing manis ke x masa pregnant. xpe minum air gula tu.. janji baby sihat kan mommie.. semoga sihat selalu ye..

1y trước

lupa nak cakap sekali ngan semua ibu yg ada history of kencing manis, maksudnya mak ayah ibu ada kencing manis wajib minum air gula..

masa buka buku pink dia akn ambil darah n sampel urin shj dlu.minum air gula bila dh 20w++.