Awal Keguguran

Alhamdulillah Allah mempermudhkn sglanya..pagi td jam 2.30am pergi tandas ade kuar darah ketul² pastu sakit perut rse mcm sakit sengugut..rehat,baring n minum air suam..jam 3.30am rase mcm nk buang air besar..g tandas nk teran pup kuar ketulan besar..ini rupanya yg dikatakn nurse isi ikan..pkul 7 td trus g hospital..doc check n scan alhamdulillah sumenya ok..xperlu tahan wad..syukur alhamdulillah..☺

Awal Keguguran
15 Các câu trả lời

Sama mcm sye mula keluar mcm sis tu kali kedua bru keluar kantung..tp kantung kosong n kcik kmgkinan mmg xjd..sblm nie dktr bg mkn ubt duphaston since 6week tp xboleh survive jgk 2minggu sporting on off knkdg keluar kaler merah mcm drh period genap 2minggu pagi isnin kelmarin dia keluar abis..pegi ospital cek sume alhmdulillah xde tgglk saki baki dlm perut klu x bahaya sbb rahim kita nk pakai lama kan..tp pape pun salam takziah ya sis moga ada rezeki kita2 utk mengandung lagi

4y trước

InsyaAllah mudah mudahan dgn izinnya..Aamiin 🤲🏻

Takziah sis. Sama mcm sy dlu. 3x macam ni. Semua keluar habis. Tpi nak menunggu keluar tu seksa jgk. Lepas keluar ketul2 besar dgn kantung bru la lega. Semua gugur masa 9-10 weeks. Sedih tapi sabar jelah. Yakin ada rezeki lagi lepas tu. Skrg Alhamdulillah. Dh 19 weeks pregnant. ❤

4y trước

Ye btul tu sis..aamiin in sya allah mudh2an..trma kasih sis 🙂

salam takziah buat sis dan suami. takpa ada rezeki lagi tu Insha'Allah 😃 be positive ya sis, jangan stress stress. we know you're the stronger women. kalau tak, Allah tak uji sis macam ni 🤗 syukur anak sis menanti di syurga ♥️

4y trước

Trma kasih sis..in sya allah..💪💪💪🙂..aamin

Allah. salam takziah puan dan suami. semoga diberikan kekuatan. saya doakan kalian ditiupkan roh dalam rahim puan lagi lain kali. InsyaAllah. banyakkan bersabar

4y trước

Terima kasih sis atas doanya..allahumma aamiin..🙂

Salam.takziah puan..mg puan kuat..dan d kurniakan rzki.utk preggy lg lepas.ni..Allahuma aamiin..jg dri bebaik.tw...

4y trước

Ok sis,terima kasih sis atas doanya..in sya allah,aamiin ya robbal a'lamin..5tahun mnunggu ank kedua tp Allah lebih syg dan mengetahui apa yg terbaik..🙂💪💪💪

Semoga sis kuat .. banyakkan rehat ye .. inshaa allah ada rezeki lain yg allah nak bagi ..

4y trước

In sya allah..aamiin..trma kasih sis 🙂

salam takziah puan...sy doakan puan dan suami dikurniankan rezeki baby soon insyaallah...

4y trước

Trma kasih sis atas doanya..allahuma aamiin..mudh2an..🙂

salam takziah sis. insallah ada rezeki sis nanti. allah hadirkan anak syurga buat sis.

4y trước

Terima kasih sis..in sya allah allahumma aamiin..🙂

Takziah,, Brpa week ni sis?? Slmat berpntg.. Smoga murah rzeki akn dtg..

4y trước

Terima kasih sis..in sya allah aamiin..sy pn xtau..sbb ikutkn dri kiraan date 11weeks..tp bila scan bru ad kantung..

Ya Allah. Salam takzian puan. Semoga sis kuat ye 😢😞

4y trước

💕♥️