Selamat Bersalin

Alhamdulillah akk dh selamat bersalin pada 18/4/2022 .. Allah permudahkan urusan bersalin akk.. 17/4/2022 admit ward(xde tanda bersalin tp sb cirit birit dan perut mengeras doc cek os dh bukak 2cm).. 18/4/2022 jam 830pm dah mule sakit.. 1110pm baru dpt masuk ke labour room.. Dan akhirnye 1121pm keluar lah seketul khalifah Allah pada malam nuzul quran di bulan Ramadhan.. Dengan 3x push dan tiada koyakan.. Baby seberat 2.44kg dilahirkan.. Terima kasih atas doa semua... 🥰🥰🥰 *gdm on dc *baby admit sb napas laju dan fetal distress *kene on antibiotik

27 Các câu trả lời

tahniah sis selamat berpantang.. ☺️🌹 doakan sy jg cpat bersalin skrg dh 39w 6hr xda tanda2 lgi 😌

2y trước

In sha Allah x lm dah tu.. Semoga dipermudahkan urusan 🥰