Baby Boy

Alhamdulillah , 20 August ,lahirla baby boy sayaa , berat 4.2kg , emergncy czer . 38weeks 3days. Saya ade susu ,tp susunya kurang ,bila pump hanya dapt 50ml je , mommy tahu tak mcm mne nk bg susu banyakk sbb baby kuat nyusu , tolong sayaa mommy ?

Baby Boy
120 Các câu trả lời

besarnyaaa 4.2kg ... no wonder la tembam ! comel sgt ! tahniah 🤭

Alololo.. Tembam nyeee.. Cube sis minum horlick atau barli suam

kerapkan mnyusu je tme tu merngsang susu kuar bila bby bnyk df

Arghh comel nyaaaaa 🥰 tahniah sis.. doakan sy dipermudahkan

lepas urut bdn .. bersih kan bdn . pastu pam susu . mesti byk

Semangat nyee...tahniah...sis kerap bg die netek..urut sis...

comel nyeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

alahai..bam bam nya..baby sy 3 bulan baru 4.5kg..

Tahniahh sis. Alahai bambamnyaaa comel sangat ni. 😍😍

Uishh... Wahhh tahniah sis, comel nya eee geram sy tgk.