salahkah saya pregnant anak no 3 usia anak sy yg no 2 (2tahun 1bulan)?

alhamdulillah 14 minggu pregnant ank ke 3...tapi masalah nya nurse kat sini menbebel kat saya cakap saya ni dengil tak nak ambik perancang...tengok sekarang dah pregnant pulak..sedangkan anak saya yg no 2 dah 2 tahun 1bulan umur...masa ni tak layak lagi ke sy nk pregnant pulak?

49 Các câu trả lời

Kdg nurse ni melampau jgk. Faham nak bgi nasihat je. Tpi jgn lh bising smpai 1 hospital/klinik bole dgr. Teruk jgk perangai. Kadang xfham jgk.

Klu kena kat sy.. saya sound nurse tu blk... byk bunyi plk.. lain lah bby baru 4-5bln dah ngandung blk.. ni anak dah besar kol 2thn

5y trước

Hahahahahha tgh sabar ye ni 🤣🤣🤣

Nma nya jgk rezeki sis.. Endk pyh dgr btl E2 nurse... Bkn mau kita... Tp klu rezeki alhamdulillah... Kira ok e2 jarak 2 thn lbh...

X salah kot klu anak 1st bkn Czer, anak buah sy preggy ank 2nd..anak 1st dia br berumur 1bulan setengah..x de plak nurse mrh...

4y trước

Tu lh..hadoi😁

Gara-gara saya kena bebel dengan nurse Anak 2 tahun bersalin lagi, sekarang terlebih pula 10 tahun jarak🤣🤣🤣..

Sya pregnant anak ke 3mase tu anak yg kedua umur 2th 2bln jgk tp tkde pon nurse membebel,dia kata jgn je bawah 2th

5y trước

Haha btul tu beruntung lah bila dpt nurse yg tk suka membebel

Saya pregnant ngam anak masok 2tahun. Nurse kat sini ok je. Cuma dia cakap kesian anak tuh kecik lg.

Nurse2 kk ni kurang kasih sayang agak nya 🙈 asik nak marah je keje dorg. Abai kan.. Nama pun rezeki..

tak lah, ok je sis...dont worry😁 kita ni anak 1st baru 1thn 3bulan da sibuk nak tambah lg..kuikui

Nes mmg cm tu ada sja mw d bebel... Cari kesalahan org jaa.. Nasib2 lh siapa yg dpt nes yg perama.