salahkah saya pregnant anak no 3 usia anak sy yg no 2 (2tahun 1bulan)?

alhamdulillah 14 minggu pregnant ank ke 3...tapi masalah nya nurse kat sini menbebel kat saya cakap saya ni dengil tak nak ambik perancang...tengok sekarang dah pregnant pulak..sedangkan anak saya yg no 2 dah 2 tahun 1bulan umur...masa ni tak layak lagi ke sy nk pregnant pulak?

49 Các câu trả lời

baby tu rezeki dr tuhan siapa dia mo marah2 kurniaan tuhan lgpun jarak baby dah cantik

X salah.. Rezki dr Tuhan, xkn nk tolak Saya pon pregnant no 2,,anak sulung wkt tu baru 8bln

Sy ank first bru 2bln dh mngndung no 2, lhir pulk thun yg sm.. abg 2/2011 adik 12/2011

Ckp ngn nurse..mmg sy rancang nk mengandung..dah 2 thn pon ank sy..bkn 2 bln..😅

selang 2 tahun tu okay la sis. bukan 2 bulan. nurse bising tu biasa. sengih je.

adui ada juga nurse mcm tu ye...klu xde risiko tggi elok dah tu jarak dua tahun

Xpe sis.....sy ank2 jrak semua 2thun.....moga kndungn sis terus mmbesar n siht

biasa la kk nurse mmg bising kalau ngadung awal da rezeki x kan nk tolak plak

Cakap balik kat nurse tu.. Salah ke Allah swt nak bagi rezeki pada saya..

Mgkn ada kes atau sis ada mslh kesihatan masa mengandung sblm ni..