Tik tok tik tok

Alhamdulillah. 10weeks left ? due sy 06/05/2020. ada yang due dia hampir dekat mcm sy? ?

39 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan. Dpt tips dr seorang doc dia suggest baca surah maryam unk mudah beranak, dan makan kurma dalam jumlah ganjil. Byk kan baca doa nabi Yunus juga. InshaAllah

4y trước

Alhamdulillah. terimah kasih tips 😍 InsyaAllah. Semoga dipermudahkn 😍😍😍❤❤

Semoga dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan kesihatan yg baik. Aamiin YRA. 🤲🏻

4y trước

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗

Sama.. 😍 saya edd 19/5/20 .. Tapi kena bersalin awal 5/5/20 sebb ada gdm..

4y trước

Hehe tulah. 😍❤❤❤

Sy 16/5 sis tp tkut kuar awal sbb dlu pregnnt 2 kli kua 3 mnggu awal

4y trước

Semoga dipermudahkn urusan kita bsalin nnti sis 😍❤❤🌸

Sama la due kita..semoga urusan kita semua dipermudahkan😊

4y trước

Wahhh 😍😍😍 Aamiinn Allahumma Aamiin ❤❤❤❤

Saya .. 🙋‍♀️🙋‍♀️ 8/5/2020..

4y trước

Aamiin Allahumma Aamiin 😍❤

Wah 6 mei tu sama gn birthday saya hehehe

4y trước

Wahhh 😍😍😍❤

Saya 22mac Hahaha less than a week from now.

4y trước

😲😍😍😍😍wahhh semoga dipermudahkn brsalin nnti ye sis 😊❤❤❤🌸

Saya 29/4..takut ada excited pun ade

4y trước

Woww taniahh amyy 😍😍 bestnye. ye btul, kita takut, tpi dlm masa yg sama excited. xsabar nk jmpa c kecik 😍🌸 semoga dipermudahkn ya ❤❤

14/5/2020 hihihi makin berdebar²

4y trước

Wuishhh beza beberapa hari je ni 😍😍 xsabar nk jumpa c kecik. Semoga dipermudahkan ❤❤