Pregnant test . Pernah tak dalam ni macam ni ? Sy test smlm pagi tadi tengok 2 tik. Confius

Belum due period lagi . Gugur bulan 9 aritu

Pregnant test . Pernah tak dalam ni macam ni ? Sy test smlm pagi tadi tengok 2 tik.  Confius
1 Trả lời

. sy rasa better sis p cek klinik dulu.. bagitau sis belum period lagi.. sy pernah gugur jugak.. ada misi tak percaya sy pregnant.. last doktor scan mmng ade kantung dgn janin dah.. jadi pendapt sy sis p cek je kat klinik..

2y trước

ada jgk cuba pregant test yg lain smlm bila try negatif namun selepas itu positif . saya confius sangat . kalau orang lain paham perasaan ini alhamduliah . clear blue tu double line cuma halus . saya mengharap kan ia namun hanya berserah kepada ilahi jika tertulis rezeki kali ini