gembira

alhamdulilah...p scan tadi baby 2.8kg... perut 33minggu 3hari... agak² brapa ea bila lahir? first baby...mummy² cuba agak²?

4 Các câu trả lời

Agak2 dh ada tnda tu pergi je hsptl.. 33 mnggu tu pn dh kira msuk 9 buln.. kdg scan bert bby x sme dgn bila bby kuar.. jnji bby siht.. moga di permudah kn yew..

3kg lebih kut .mcm sy dlu bby lahir 34minggu berat 2.1kg doc pakar kata klu lahir ckup bulan berat dia dlm 3kg

Sy 27minggu tp doktor scan anak bru 1.kg tp berat sy slalu naik 2 minggu 2kg sy naik🤭

Mgkin 3kg lebih☺️