petua turunkan kuning bby..

Alhamdulilah Ari yg ke 2, Kuning Turun Mendadak. Dri 200 turun hingga ke 70. Sapa sapa baby ada masalah kuning Sya ingin Berkongsi Petua. Cri Pokok Batang Wali, belah batang wali dan abik Getahnya lumor ada Tapak kaki baby, Insyaallah dgn izin ALLAH............Sekadar Berkongsi Ilmu. #cnp

2 Các câu trả lời

sy pernah cuba cara ni, tp since sy ngn baby darah O, xbrp berkesan..last2 nk turunkan kuning sy just bf je baby.. Alhamdulillah kuning baby turun juga walaupun lambat ☺️

😊👍