Mainan legend ku 😘

Aku pecinta fire truck ..semenjak aku kenal mainan entah kenapa fire truck menjadi mainan favorite ku. jika ada api ataupun asap aku hampiri dekatinya dan selalu bilang "FIRE! FIRE! panggil FIRE TRUCK" 😉😊dan jiwa pemadam kebakarankupun semakin besar hampir semua mainanku itu fire truck loh. #MainanFavoriteTAP

Mainan legend ku 😘
1 Trả lời

wah... seperti anak saya dulu ni.. kalau anak saya dulu suka sekali power rangers.. maunya semua serba power rangers...

4y trước

iya bunda hampir s3mua mainannya pemadam kebakaran hehe