Period full breastfeeding

Akhirnya setelah setahun 8 bulan, mai jugak period 😂😂😂 smpai husband ckp, ha dah lupa ke mcm mana period? 😂😂 3 kali sy pregnant, semua bf n makin lama makin lmbat period mai semula. Alhamdulillah. Just sharing utk bakal ibu juga yg mungkin akan tertanya kenapa belum period lepas bersalin. 🫰🏻#breastfeeding

1 Trả lời

saya period lepas 7bln tuh pun sbb makan pil oralcon . awal mcm tak boleh terima, yela ,da lama tak period, rasa best je, takda nak sakit perut apa semua. tapi fikir balik, tak period scary juga. 😂 .

10mo trước

Betul!! Risau tu pn betul sbb takut tak period smpai bila2 dh aduhh hahahaha