Selamat Bersalin

Akhirnya, lupa nak update.. Sya selamat bersalin pda 22/11/2019..bertarung nywa selama 8 jam dlm wad.. Sbb mula admit bru jer 2cm..8 jam strusnya bby lhir dgn 9cm.. Lega rasanya.. Lahir bby girl dgn brat 2.7kg..wpun mykitkan tpi bhgia.. So, buat mums yg tggu due date.. Bnykkn brdoa yerr.. Smga sglanya dprmudahkn..

23 Các câu trả lời

Tahniah sis. Saya tengah tunggu hari ni berdebar pulak rasa. Bestnya tengok orang dah bersalin 😍

Tahniah sis! Selamat berpantang. Aaaminnn3 atas doanya. 🌼🌼🌼🌼

Alhamdulillah..tahniah... Sama bdy dgn ank no.2 saya... 😊😊

Tahniah sis, selamat berpantang, doakan sy juga ea, menunggu hari dah ni

5y trước

Yerr.. Smua mami doakn smua mami slmt brsalin.. Dpt bby comey😉

Tahniah mami...bestnyerr dpt bby girl..i pun nak juga laaa😆😆😆

5y trước

Hehe...dah 2 taun berturut2 dpt bby boy sis..tu laa teringin sgt nk bby girl lg..tp suda rezeki tuhan bagi..😍😍

Tahniah dan selamat berpantang... 🙂

Tahniah & terima kasih ats doa sis

tahniah sis.. selamat berpantang

Alhamdulillah..tahniah👶🏻

Tahniah dan selamat berpantang