Alhamdulillah..

Saya selamat bersalin semalam jam 11pm.. (18/8/2020) .. Masuk wad bersalin jam 8:45 Bersalin jam 11:30 Alhamdulillah dipermudahkan~

39 Các câu trả lời

tahnia sis doa kn sya jga 39wk3dy tpi blm lgi ada tanda2 ne doa kn sya semoga cpt brslin dn turun tanda amin..skrg ne cuma rasa sakit pinggang ja sma pedi ulu hati

Tahniah sis 😘 hus bole temankan x mase bersalin? Ye la skg musim covid kan. Lau 2 3 bln lepas, dorg x benarkan. Due bln 10

4y trước

Ohhh yeke. Alhamdulillah lau hus bole temankan 😊 tq sis

Alhamdulillah tahniah sis❤️. Boleh share tips dengan sy macam mana nk mudahkan bukaan/ bersalin tu? Terima kasih☺️

4y trước

sama².. sakit tu time contraction..kan dia datang sakit pastu ok balik,pastu datang balik. time ok tulah saya berjalan naik turun tangga..baring tu tak pastilah.. tapi time pergi tu nak bersalin tu nurse kata untuk baby yang tengah tidur.. tak buat tak apa kot.. kalau pasal nak pergi hospital tu atas orang jugak sis..huhu .. kene hati².. kot jadi benda lain juga.. dah keluar tanda mesti kene pergi hospital..keuar darah ke,keluar air ketumban ke.. time bersama tu bila² masa boleh.. sebab kita tak tahu baby nak keluar bila.. huu.. tak kene kat baby rasanya.. sebab semua kawan² saya,makcik,penjaga saya, semua minta selalu bersama dengan suami,kalau ada masa,hari² pun boleh.. bersama tu membuatkan kita punya jalan makin besar.. jadi pergi tu dalam keadaan tak perlu menunggu lama.. huhu.. begitulah.. syukran sis.. harap² membantulah ya.. kene clear hati dengan suami juga.. sebab nanti suami sejuk,kita lagi mudah bersalin.. 🤗👍 maaf ya.. saya hanya kongsi pengalaman saya..

Alhamdulillah.. Selamat berpantang.. Doakan kami yang menunggu hari juga dipermudahkan urusan 😊

Alhamdulillah, tahniah sis & sekeluarga. Selamat berpantang. Semoga ibu & anak sentiasa sihat.

alhamdulillah..tahniah sis...doakn sy jg ye sy tringin sgt nk ar baby sb sy ngn suami pjj😞

syukran.. Insya Allah.. semoga semuanya dipermudahkan segala urusan~🤲🤗

Tahniah sis..tarikh lahir saya tu bln pon sama cuma tahun je berbeza😁1988

syukran.. aminn .. insya allah dipermudahkan.. banyakkan berjalan² ya🤗

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 👏🏻👏🏻👏🏻