Effect scan

Akan ada effect ke kalau kita scan baby banyak kali? #firstbaby

11 Các câu trả lời

mcm saya ni klu boleh tiap minggu or tiap hari nk scan nk tw perkembangan bby..hahahaha saya ni jnis anxiety ckit..so cpt rsau..tp xdak la wat btul..mcm nnty 6 bulan xde scan kt kk..sbb kt kk dua bulan skli je scan..mybe bila dh 6 bln nk g scan kt swasta kut

Buat sebulan 1 kali pon okay kalau nak scan baby, jgn setiap mggu tu buat jenuh habis duit nanti😩

Effect pada poket sis, itu je🤣. Lain tak ada effect pun pada baby #infosahihdoktor

ultrasound xde radiasi... so xde effect ape pn klu nk scan tiap ari...

xde effect kt baby.. effect kt poket shj... hehe.

ultrasound = gelombang bunyi. xpa2 😉

Effect duit dan masa je lah. 😁

Ultrasound takde bg kesan pape

3y trước

ohh. bimbang jgk kerap sgt scan😅

kesan terhadap duit 😂

takde kesan jgn risau

3y trước

okey. tq yee