Susu

Aisya nk masuk 4 bulan ni kurang minum susu pastu selalu muntah susu balik, perut dia lembik. Dia tak lapa ke? Paksa dia minum susu tp taknk minum

2 Các câu trả lời

cara nk thu bby nk susu or tak.. sentuh2 tepi bibir dia guna jari telunjuk if dia bg sign mcm mencari thats mean dia lapar n nk susu.. atau awk bole google utk lebih jls apa yg sy ckpkn. . google je tnda baby lapar

4y trước

Skg bby dah nk masuk 7 bulan, ok je skg bila minum takde nk muntah susu, masa 3 or 4 bulan tu asal sendawa je kluar susu balik, bila pgg je bby tiba tiba muntahkn susu balik. Ke sbb perut dia kecik lagi time tu tak boleh simpan susu byk hahahah

sama la dengan baby sy..mcm ni jugak...bru msuk 4 bulan..risau