Air ketuban

Air ketuban pecah sedikit ke atau banyak yer momies? Sy tiap mlm tgok kat spender basah²,tapi tak rasa sakit pun..bila tgok bukan keputihan,,tpi rasa mcm air gitu..sy pun tak pasti air ketuban ke atau air kencing😞..first baby..skrg masuk 38 minggu..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Pakai pad lps tu check setiap 1/2 jam kalu air jernih & pasti mmg x terkencing mmg air ketuban la tu. Mgkn baru leaking tp dh boleh pergi hospital takut nnt makin berkurang air ketuban

3y trước

yeke..nt sy try..tqsm🤗