Late priod

ai nak tanya .. kalau period lambat sudah 13 hari , last period 24/11 , adakah permulaan preg ke ? Sebb test upt neg , dan check dekat doc snd scan , doc kata dinding rahim menebal dan kemungkinan akan mngdung betul ke , . Priod sblum ni dtg mcm biase #TTC1thun #bantusharing #ingintahu #pengenhamil #pleasehelp

1 Trả lời

Period before ni regular ke tak? Rahim menebal boleh jadi either proses nak implantation ataupun period. Try check balik upt in 2 weeks time

3y trước

Period sebelum ni regular .. bulan 12 tak datang langsung .. terima kasih 😊