Apoiment o&g

Ahad ney jmpe doctor pakar . Kerap period kluar ketulan darah haid yg bpanjangan smpai sakit kt bahagian ari2 . Ade ke mcm sy? Kdg2 stress tgk diri sndri 😭

1 Trả lời

Oh mommy Mastura, kasihanilah dan sayangilah diri, elakkan stress dgn diri sendiri tau dan juga ujian dan persekitaran. Syukur nak jumpa pakar. At least awak akan tahu punca dan apa perlu buat. Kuatkan semangat ok. Moga semuanya baik belaka tanpa mudarat

2y trước

🌻