Bag hospital

Agak2 over ke bersalin nanti bawa luggage tarik size cabin ke hospital kerajaan? Sebab saya fikir mudah untuk bawa, just tarik and boleh sumbat barang saya dan baby. Ke hospital prefer kita bawa bag kecil lagi?

16 Các câu trả lời

Sy pun tgh nk packing ni. Pk jgk nk bwk luggage. Tp takut over pulak g gov hosptal😂 sy prepare 2 beg. 1 baby, 1 beg saya je.

Sme tfikir nak buat macam tue je nanti senang..xpayah byak2 beg kiri kanan..sume sumbat je satu beg n tarik

ada ja yg bwa luggage.. sbb musim pkp ni kan xleh ada pelawat.. snang nk sorong tarik je brg..

sy bwk luggage jugk..pastu beg bby .senang nk bwk nnti sbb pkaian sy & suami..

mcm tak perlu puan sebab tak banyak barang yg akan digunakan nnti..

up