Tak boleh bawa bag Trolley?

Betul ke tak boleh bawa beg hospital yang jenis trolley/luggage?

4 Các câu trả lời

Beg jenis luggage ade roda tu nak bukak leceh sikit sis. Kena bentang bukak kat lantai. Nanti dah bersalin agak susah la kalau awak nak ambil2 barang kena tunduk2. Kalau swasta ade orang teman sepanjang masa takpe bolej mintak tolong

11mo trước

betul. sy ada dgr dr mommies yg lain. klu bersalin d hosp gov, better bawa bag biasa je. sy 1st mom, ingat nak bawa luggage.. tp dgr dr mommies lain yg ada pngalaman terus x jadi 🤭

Sis nak bersalin hospital gov atau swasta? Kalau swasta boleh je bawak bag apa pun.

boleh je bawak. cuma kalau gov susah sikit nak simpan bag.

boleh je bawak. tapi agak leceh sikit bila dah bersalin.