Keputihan MCM jeli sedikit pnjg Normal ke 11week kluar keputihan MCM jeli dia bertekstur pekat dan

Agak pekat dan boleh di tarik keluar dari faraj semasa sy buang air kecil dia keluar dari faraj sy dan Time tu sy mengalami sakit pinggang dan perut yg TDK selesa

2 Các câu trả lời

kalau keputihan tu sikit, xberubah warna , xberbau busuk & tak menyebabkan gatal atau sakit tu normal... kalau sebaliknya better pergi kk or hspital utk check.. sy pun masalah keputihan.. smpai bleeding. nnty dr bagi ubat insert ke dalam .