neslo ais

Adui teringinnnn sangat nak minum air neslo ais. Boleh minum tak rasa rasa. Saya baru nak masuk 3 bulan ^^

15 Các câu trả lời

Sy mmg minum neslo je tiap pgi since 2nd trim sbb teringin.. boleh je minum, nescafe pn sy minum tp limitkn air bercafein sehari sekali je.. tp kalau hb low, better jarakkan lg..

saya minum je apa yg saya nk minum tp 1 hari secawan je xlebih lps tu lebihkn air masak.... insyaallah fikir yg baik2 je ...susu wajib saya minum sblm pergi kerja ...

peknen kali no sy bantai semua, air kelapa ka tebu ka kopi ka.. ikut mana teringin.. tp minum sekadarnya shj...secawan cukup. sis jgn minum sejug sudahlaaaa 🤣

blh je sis..cuma jarakkan masa sejam atau dua jam sblom ambik vtamin msa hamil tu..sbb kopi,tea nskafe akn serat ubt tu.. tu yg nurse bgthu sy laa

Klu xda mslah HB bole la..rasa sikit..sbb klu preggy ni xmerasa skit anak mmg akan berliur hahaha

Minum jerrr.. Tp lma lma sekali bole laa.. Jgn srtiap masa rasa nk minum trus minum.. Jgn yerr

boleh ja. tapi jangan selalu sangat. tak silat caffein boleh kacau hb juga.

Boleh je minum. Tpi xleh kerap. Sbb byk kafein tu..

Boleh je sis . Kalau sy kopi pn sy bahan .😂

Boleh sis. Lepaskan tekak kalau risau sgt.