Share cl yang korang oernah ambik..

Ade yg pernah ambik cl x dalam ni?? Share la ok ke cl korang?? Harga mcm mana??? #Sharing_dong_Bund #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

first time mom dah hampa dgn service cl .. atas disebabkan saya czer .. saya dah inform ye saya czer dekat cl, n dia ckp okay saya bg package utk czer .. dh deal semua okay saya setuju .. hrga sekian2 untuk package sekian2 .. tiba hari yg dinantikan .. contoh dlm package ada 7rawatan, tp saya dpt 4rawatan je .. harga sama, xde diskaun .. alasan rawatan ni x sesuai utk czer .. dah kalau xsesuai, knp bg package.. sedih saya, ambil 7hari rm1400+ .. tp rawatan mmg sikit je dpt xsama dgn yg dibincangkan awal Tu .. 🥲

1mo trước

haah sebab skli masakan pantang .. rawatan 9am-4ptg .. sbb tu mahal sikit .. saya xde masalah psal harga, tp hampa dgn service yg dia bg .. byk yg saya xdpt .. CL area Rawang selangor ..