risau mcm nk bersalin ank sulung

Ade x sesape ibu yg mengandung jarak 5tahun dari ank yg sulung...cmne ek bila bersalin tu..ade mcm ank sulung tak??

53 Các câu trả lời

Sy 6y..tp alahan kali ni lain mcm.. Slhr ni genap 16w 😍Yela btol. Org ckp lain ank lain ragam kan.. Tp perasaan teruja tu dh mcm ank sulong.. Sma2 kita doakan yg terbaik utk kandungan kita ye..

Sy sekarag mgandung anak no 3 tp y no 2 ngan 3 ni jarak 5 tahun.. pas2 ragam mengandug pun lain sgat2,y ni mcm2 ragam😊

Mine, 1st daughter 12 tahun baru lepas upsr hri tu. Now pregnant 38 weeks 1 day. Tgh count down. Tik tok2. Doakan saya selamat bersalin. Bila fikir bab bersalin ni seram sejuk pula. Takottt.. 😅 😅

5y trước

Thanks dear.