risau mcm nk bersalin ank sulung

Ade x sesape ibu yg mengandung jarak 5tahun dari ank yg sulung...cmne ek bila bersalin tu..ade mcm ank sulung tak??

53 Các câu trả lời

Sy ank first 9tahun Skrg preggy ank second bby 2020 😁 Rezeki lmbat nk buat cm mna 😊

Anak petama da 13 tahun.. ni tgh pregnant anak kedua.. baru 16w.. doakan saya sekali ye.. 🤗

Saya jarak 4 tahun takut sikit tapi nak prepare apa yang patut selebihnya tawakal😊

Sy pun 5 taun jarak..risau jgk,tp sllu la berdoa semoga semua d permudahkan..aamiin

Sy pn jarak 5tahun jg..anak 1st sy czer..harap2 anak kdua ni branak normal la ye..😅😅

5y trước

Sama..saya pon czer jarak 5 tahun..harap kali ni normal..amiinn

Sya pn lbh 5taun..ank sulong skg 8taun..Tahun dpn 2020 bru dpt adik pulk..

Saya beza 8 thn dr ank kedua..alhamdulillah slmt bersalin....61 ari dah..

saya beza anak yng nie 7thun takut pun ada smoga d prmudhkn lh..20week dh

Sy now preggy 10weeks. Jarak 7thn.. Terasa cm 1st baby pulak 🤭

Thun dpn due anak 7 thun..tkot je rasa mcm nk branak anak,sulong