nk tanya jer

Ade x mummy dh hbis berpantang baru bengkong ? And boleh ke dh hbis pntang bru start bengkong ?

12 Các câu trả lời

Sy x mula lg walau dh 55hari post czer.. perut still rasa x sedap n kebas².. mak sy pn xbg pakai lg..

5y trước

Hmmm kesian sis .. Jaga diri elok ye .. Mungkin lepas pantang saya kne try bnegkung sajat tu

Sy pernah pkai lps hbis pantag.. Sb czer.. Tp lps 6bulan bru pakai lps sakit tu dh xrsa.. Tp sbnrnya rsa lmbt juga nk dpt perut yg asal dgn bengkung, msa 2nd czer sy amal fitness gym dkt YouTube. Cpat juga kesannya dr bbekung

5y trước

Lgpn sy blum jmpa petu cepat kempis. . Czer ni mmg stress kt perut, part lain ok..