hai

ade x mami2 kat sni yang anak dia kiar merah2 cmni kt muka baby...krim apa yg sesuai ye..?dh g klinik tp still xok..makin byk ade laa..

hai
12 Các câu trả lời

Stop penggunaan sabun mandi skrg, kalau masih merah sapu nipis sudo cream..dh kurang2 merah baru guna mandian ezerra dan liquid talcum by ezerra..suggested by doctor..ank saya pernah mcm tu..products ezerra boleh dptkn di farmasi

Baby sya smpi umo 1 thun lebih x baik2 sis.. dh tkar susu, sabun mndi, lotion pun sma.. doc kta nnti lma2 dia baik sndri.. ikut umo.. tpi seboleh2ny sis sapu lah lotion yg x bgi kulit sia kering..

Kawan saya anak dia jadi mcm ni, sampai dah luka muka baby tu, dia sapu krim herbal blend shaklee, tak sampai 2 hari dia wasap sy bgitau muka anak dia dah nampak better.

mungkin ruam peluh sebab baby kepanasan. cuba sapukan losyen calamine pd kulit selepas mandi. elakkan pakaian dan bedung yg tebal buat sementara waktu.

Anak sy mcm ni dlu..sy pakai krim vizomet pkai arini sok dh hilang memerah dia..kt farmasi de jual..sapu jgn byk2,spu nipis2 je

jumpa doc better, kalau nak suggest takut tak sesuai dengan kulit bayi dan boleh bertambah merah.

Sya guna vaselline ja..alhamdulillah ok..

Krim herbal shaklee, insyaAllah 🤗

Cuba mandi kn syampu daun bidara...

cetaphil for baby